Onze visie

Persoonlijke service

Elke klant heeft specifieke behoeften. We streven ernaar om hierop proactief in te spelen. Wij willen elke klant zo goed mogelijk kennen om samen tot de best mogelijke invulling van zijn behoeften en wensen te komen. Wij zijn er om de klant bij te staan om alle mogelijke risico’s in te dekken, zowel privé als professioneel. We gaan hierbij verder dan enkel het best mogelijke product te zoeken, maar geven de klant ook het advies hoe hij zowel op persoonlijk als professioneel vlak risico’s kan beperken.
Onze klant staat centraal. We geloven erin dat bij een sterke vertrouwensrelatie onze service optimaal tot zijn recht komt.

Dienst na verkoop

We zijn er voor u wanneer het even tegen zit want een ongeluk zit soms in een klein hoekje. We zorgen voor een snelle en correcte afwerking van elk schadegeval, je kan op ons rekenen!

Expertise

Als gespecialiseerd verzekeringskantoor beschikken wij over de nodige expertise. We werken als een team en delen kennis met het oog op continue verbetering en ontwikkeling.
Onze mensen zijn goed opgeleid en worden constant gemotiveerd om hun kennis in de breedste zin van het woord verder te ontwikkelen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!
TEL. 09 373 76 89.

This Campaign has ended. No more pledges can be made.