Uw voertuigen

Voor uw diverse soorten voertuigen hebben wij voor u een op maat gesneden pakket verzekeringen gebundeld in één polis. Zo hoeft u maar één dossier te beheren, u bent zeker dat alle risico’s verzekerd zijn en u hebt een duidelijk overzicht van de dekkingen.

Verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid

Deze wettelijk verplichte verzekering vergoedt schade aan passagiers van uw wagen of aan derden naar aanleiding van een ongeval waarvoor u verantwoordelijk bent.

Verzekering Rechtsbijstand

U krijgt juridische en financiële bijstand bij geschillen in verband met het verzekerde voertuig of indien u als passagier of bestuurder van andermans voertuig geen beroep kunt doen op de rechtsbijstandverzekering van dat voertuig.

Omniumverzekeringen

KBC biedt u verschillende formules omniumverzekeringen. Zo krijgt u altijd de verzekering die het best past bij uzelf en bij uw voertuig(en).

VAB Bijstandverzekering

In uw KBC-Polis Lichte Vrachtauto en uw KBC-Polis Personenauto kan u een bijstandverzekering opnemen.  Deze bewijst zijn nut als men tijdens een verplaatsing geconfronteerd wordt met een probleem- of noodsituatie en dringend hulp nodig is.

Ongevallenverzekering verkeer

De diverse andere verzekeringen voor uw voertuigen, noch de arbeidsongevallenverzekering bieden dekking voor lichamelijke schade bij een verkeersongeval voor uzelf als zaakvoerder en voor uw gezinsleden.  De KBC-Ongevallenverzekering verkeer kan u deze bijkomende waarborg bezorgen

This Campaign has ended. No more pledges can be made.